Caro De Paepe
Praeses

Een rots in de branding, betrouwbaar, een persoon om op te rekenen en nog schoon ook. Over welk praesidiumlid heb ik het?
Als je antwoord niet "Caro" was, dan moet ik je teleurstellen, want het gaat hier over onze geliefde praeses.
Als je iets af je hart moet hebben, gewoon even een praatje wilt plaatsen of zelfs gewoon je wilt amuseren op een feestje, dan is Caro de persoon bij wie je moet zijn,
Altijd aanwezig op onze feestjes en altijd actief, alle geluk minder actief dan sommige andere mensen, als Caro aanwezig is kan het feestje pas echt beginnen!
Van alle mensen die praeses hadden kunnen worden, was Caro de beste keuze en het is bijna een zekerheid dat deze fantastische griet de club een jaar fantastisch gaat leiden!

Dixit Lukas

Lisa Knoops
Vice Praeses

Kans is groot dat je onze nieuwste aanwinst al ergens bent tegengekomen tijdens het uitgaan. Lisa is vaak te vinden op de waag op een feestje of als je gezellig eentje wilt gaan drinken. Haar bijnaam ‘bakkes’ heeft ze zeker niet gestolen, aangezien ze dit jaar een van onze pittigste schachten was en het concept één minuut stilte niet kent. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken, want in Lisa vind je een goede vriendin die altijd voor jou klaarstaat. Is dit nu voor een cosy girlsnight of feestje in het stad, Lisa is your girl to be. Haar nieuwe functie is niet te min, want ze mag al meteen het vice-schap op zich nemen. Met haar frisse kijk en eeuwig enthousiasme, ben ik er zeker van dat zij ons samen met Caro naar een goed jaar zal leiden.

Dixit Claudia

Bram Vos
Quaestor

Na een jaar achter de (computer-)schermen als web, is deze vos terug klaar om nog een jaar het beste van zichzelf te geven als quaestor. Eén ding is zeker: Met Bram als quaestor zal geen enkel ros centje verloren gaan. Zoals alle grote geesten geniet ook ons financiële genie het liefst van het beruchte drankje absinthe. Als een vuurtoren gidst Bram ons steeds weer naar de toog en van het padje. En wie zich laat vellen door deze betoverende drank, kan altijd rekenen op een veilige slaapplaats bij hotel Bram. Onze favoriete Ed Sheeran look-a-like is ondertussen na 3 jaar een vaste waarde op de stadswaag. En iets zegt me dat we hem nog niet snel gaan moeten missen.

 

Dixit Toon

Claudia Walschots
Ab-Actis & Media
Voor het tweede jaar op rij neemt Claudia de functie ab actis op haar. 1 functie doen is toch maar saai dacht ze dus deze twerkqueen neemt er nog de functie Media bij!
Met haar zwarte eyeliner en soms boze blikken lijkt ze een stoere en kille griet. Leer haar beter kennen en ze bloeit open tot een vriendelijke en enthousiaste vriendin die tegen een goei potje grove mopjes kan.
 
Dixit Laura
Laura Van Herck
PR

Waar komt al die glitter plots vandaan ? Veel kans dat je net Laura en haar enorme collectie aan glitter bent tegengekomen. Zeker haar befaamde glittergel kan je plots in een glitterfestijn veranderen. Met een ongekend niveau aan aanstekelijk enthousiasme en positivisme maakt Laura graag sfeer binnen Fenrir. Zeker op de dansvloer amuseert Laura zich helemaal en aarzelt ze niet om je mee op de dansvloer te krijgen. Ook al de ijssalons in Antwerpen kent Laura goed vanwege haar grote liefde voor een lekker ijsje . Dus als je zin hebt in een ijsje zeker Laura meevragen.

Dixit Wouter

Toon Van Dijck
Cantor

Voor hij de functie cantor op zich nam, heeft hij een jaartje doorgebracht als commiliToon in Wenen. We waren hem zeker niet vergeten hoor, zijn enthousiasme en toewijding aan de club was altijd op te merken, waar hij ook was! We zijn er zeker van dat hij zijn functie fantastisch zal doen, zeker na een jaartje oefenen in het buitenland!

Dixit Nathalie

Marie-Lien Menten
Feest
Vorig jaar was ze nog onze duurste schacht, en nu een volwaardig praesidium lid. De kans dat je Marie-Lien al op de Stadswaag hebt gezien is heel groot! De kans dat ze je een schaampint heeft gegeven trouwens ook. Dat ze iets van feesten kent, heeft ze vorig jaar al genoeg bewezen, daarom ook dat ze dit jaar samen het Shani zich zal inzetten om iedereen onvergetelijke avonden te bezorgen in den Dolce! Wie hier over twijfelt, zal zelf is een keer moeten afkomen om deze feest aan het werk te zien.
 
Dixit Bram
Shani Cremers
Feest

Deze rosse voenk is één van de nieuwe aanwinsten van het praesidium.
Mede door haar DJ-skills zal elk feestje er één zijn om niet meer te vergeten. Of misschien wel door de hoeveelheid drank
Ons Shani zal er altijd staan voor de Fenrirfamilie en gaat graag eens op stap. Eigenlijk heel regelmatig. Je zal haar dus vaak op de Waag terugvinden.
Ze heeft heel veel nieuwe dingen geleerd onder andere om te leren drinken.
Ik ben er zeker van dat de feestjes samen georganiseerd met Marie, geweldig gaan zijn.
Girls, get in line want deze Limburgse schone is nog single!

Dixit Caro

Cedric De Backer
Schachtenmeester

AAAA! BBBBB! NEE, Cé! Onze Cedric is een jongen van alles, Als je een knuffel wilt? Cedric is your man. Als je in iemand zijn schouders wilt zitten? Cedric is your man. Als je wilt weten als welk figuur jij of een van uw geliefde geboren is, vraag het Cedric! In het kort, als je graag een origineel cadeau wilt voor uw bday, bevriend onze Ce!

Dixit Lisa

Lukas Dugardyn
Schachtentemmer & Sport

Lukas onze temmer
Lukas is een schat, ge kunt er op rekenen
Lukas is ni rap zat, maar da valt soms wel tegen.
Lukas is bruin van haar en dus gene rosse, maar hij is geobsedeerd door vossen
Lukas is a man full of love
Lukas is the man the whole waag knows of.
Lukas is ne soldaat daar kunt ge op bouwen al is het voor te drinken te lachen of te spauwen
Lukas is de vriend de makker de maat
Lukas onze temmer staat altijd paraat

Dixit Cedric

Nathalie Hölzken
Cultuur & Onstpanning

Nathalie is een rustig persoon… Ahja want ze is van de Limburg en daar gaat alles wat trager… totdat ze wat alcohol heeft gedronken, dan verandert ze in een beest (denk maar aan de 2 schaampinten waar ze in haar schachtenjaar voor heeft gezorgd). Met haar camera in de hand heeft ze vorig jaar heel wat vreemde, grappige en mooie herinneringen vastgelegd, waar niet altijd iedereen even blij mee was (ik ben nog steeds blij dat niet alle foto’s steeds online kwamen ). Eens ons Nathalie terug in de Limburg is, is ze terug het brave meisje dat geniet van een Looza Ace’je. Gelukkig dat al het nieuws van Antwerpen niet meteen tot in Limbug komt.

Dixit Lieze

Lieze Verfaillie
Mentor

Ons Lieze, of is het ondertussen al Claire? Ze is altijd te vinden op de dansvloer en zorgt voor een hele hoop extra sfeer. Van afterparty’s is ze ook niet vies, zeker als ze hierbij haar beerpong tafel kan gebruiken. Na al die jaren praesidium is ze nog altijd niet klaar om de club achter zich te laten, dus neemt ze der nog een jaartje bij. Dat worden nog vele goeie avonden samen! Vraag haar zeker naar Bunz en Trein, zo maak je haar dag helemaal goed.

Dixit Shani

Wouter Oyen
Peter

Wouter aka de bompa van Fenrir. Niet voor niks dat we hem ‘de bompa’ noemen! Wouter heeft al talrijke jaren ervaring met het studentenleven. Hij is ook echt de persoon met wie je uren op café kan zitten. Hij vertelt je met plezier in geuren en kleuren over al zijn wilde avonturen uit deze jaren van ervaring. Ook binnen Fenrir zelf draait hij al even mee. Als je Wouter zoekt, is de kans groot dat je hem op de dansvloer van de Dolce vindt, daar verleidt hij je met al zijn smooth moves. Heb je even geen zin om te dansen? Geen probleem! Wouter is evengoed your guy om een gezellig babbeltje mee te slaan aan de toog! Dit jaar gaat hij zijn steentje bijdragen en de club steunen als peter.

Dixit Marie-Lien