Lisa Knoops
Praeses

Vorig jaar stond ze Caro bij als vice-praeses en dit jaar is ze verkozen tot onze nieuwe praeses! Lisa is altijd te vinden voor een avondje op café, een gezellige meidenavond, karaokeavond of een feestje! Pintjes drinken is ondertussen één van haar hobby’s geworden afgelopen maanden. Dus als ge ene wilt drinken aarzel zeker niet om Lisa te sturen! Ik ben er van overtuigd dat Lisa onze club fantastisch zal leiden en dat ze het beste van zichzelf gaat geven!

-Dixit Chelsea

Bram Vos
Vice Praeses & Quaestor
Is het Ed Sheeran? Is het Ron Wemel van Harry Potter? Neen, nog beter: het is onze eigenste Bram Vos! Ondertussen al jarenlang een vaste waarde op de Stadswaag en dit zal minstens nog een jaar zo blijven, want na 3 jaar neemt hij nu de rol van vice-praeses op zich. Een rol die hij met de nodige serieusheid en kunde die enkel Bram bezit, zal uitvoeren. Durf je deze Rosse God niet zo goed benaderen of weet je niet hoe? Vraag hem dan eens naar zijn duimen, rinkel met je sleutels of roep hard absynthe en wie weet laat hij je toe tot zijn exclusieve absyntheclub. Ben je iets te hard in deze drank gevlogen? Dan kan je altijd rekenen op een slaapplek bij hem. Een veelzijdige man, dat is onze legendarische Bram!
 
-Dixit Claudia
Marije Hoeve
Ab-Actis

Marije, de studenten Toegepaste Psychologie, dus niet direct iemand die je zou verwachten als Abactis, toch neemt Marije dit jaar deze functie op zich, Marije is een eerder nieuw gezicht in het Antwerps studentenleven, maar dat betekent niet dat ze haar plaats niet meer dan genoeg verdient. Ookal heeft deze chica al 3x een boete gehad op dezelfde plek in Antwerpen, toch is Marije iemand die we met alles blindelings kunnen vertrouwen! Marije drinkt misschien geen bier, maar weet haar nodige porties Passoa en rode vodka te verzetten. Ik kijk in ieder geval uit naar mijn praesidiumjaar met haar.

-Dixit Shani

Toon Van Dijck
Cantor

Toon, altijd voor z'n loon! Altijd zingend... niet altijd swingend. een cantor van kaliber! Met Toon is doet ge niets liever. Altijd bereid om liedjes aan te leren, meestal met kleren. Met hem is er altijd plezier, in den dolce op zwier! De Codex altijd bij de hand, voor hem is dit geen schand! Met Toon gaan we het jaar al zingend in, met hem is het nooit te min! Ook al kan hij niet dansen, bij hem kunt ge altijd zwanzen! Nen cantus, nen TD. Hij is altijd mee!

-Dixit Lukas

Chelsea Borgers
Feest

Chelsea is 1 van onze nieuwe aanwinsten in het praesidium, maar dat wil niet zeggen dat ze geen kennis heeft van een goed feestje! Door haar jaren in de chiro weet ze als geen ander hoe ze de boel op stelten kan zetten voor wat extra sfeer en ambiance De functie van feest past hier perfect in het plaatje voor aangezien de stadswaag en dolce bijna een tweede thuis vormen tijdens haar studiejaren (en daarna) Dus maar 1 tip om mee te geven: als ge een goed feestje wil, kom naar Dolce want feestbeest Chelsea staat paraat!

-Dixit Marije

Shani Cremers
Feest & Media

Vandaag ben ik heel vereerd om iemand heel speciaal voor te stellen. Waarom is Shani zo speciaal? Omdat voor de tweede keer op rij een mede rosse in het praesidium heb! Al twee jaar verstrerkt ze ons praesidium als feest, en dit jaar ook als media. Shani is niet alleen een praesidiumlid, maar ook onze eigen Fenrir-DJ. Ze is dus niet alleen iemand die met mij het Ros Beiaard mag inzetten, maar ook nog eens iemand die sfeer op onze feestjes zal verzekeren!

-Dixit Bram

Cedric De Backer
Schachtenmeester

De grootste knuffelbeer van de Stadswaag al tegen het lijf gelopen? Dan was dit waarschijnlijk onze C of misschien wel zijn alterego Cassandra! Hij wil onze schachtjes dit jaar nog eens ‘plagen’ maar dan op een serieuze manier, want zeg nu zelf, vorig jaar zat dat er zelfs niet in. Wees maar zeker dat hij je verslaat tijdens een pokeravondje of een adjes-wedstrijd. Met Cedric is plezier gegarandeerd!

-Dixit Caro

Nina Verreth
Schachtentemmer

Jabbedabedoe! Mondjes toe! Pas op voor onze schachtenmeesteres! Want zij houd jullie aan de les! Nina is de ideale schachtentemmer Haar kleuterjuf ervaring Is hiervoor de perfecte verklaring Nina staat altijd voor je klaar en is super spontaan Mijn rijmpje is klaar, ik wens Nina een fantastisch jaar!

-Dixit Laura

Kato Dermaut
Media

Kato is onze nieuwste aanwinst want deze Chiro leidster wou zo graag bij het praesidium dat ze een praesidiumdoop(da's stevig) wilt ondergaan om zo snel mogelijk Media te worden. Dit betekent natuurlijk ook wel dat Kato de eerste is die alle foto's te zien krijgt zelfs elke vage pose die ge in uwe zatte doe zal ze op foto hebben dus als ik u was zou ik haar aan de goeie kant houden of spauwfoto's komen op de website mhuaahahahaha

-Dixit Cedric

Claudia Walschots
C&O

C&O? Let's go! Claudia? Oh ja! Kom je mee? Op café! Een snuifje cultuur elk uur altijd wat te nieuws te ontdekken, plaatsen te zien Een uitstap, kerstmarkt of brouwerij misschien een dodentocht, een kroegentoch... Is dat waar je naar zocht? Alles wat je wilt ontdekken je hoeft alleen met Claudia mee te trekken Onze nieuwe C&O 2021- 2022 bij Fenrir.

-Dixit Cedric

Wouter Oyen
PR

Wouter is de Veteraan Deze mens kan zelfs als hardwerkende mens heel het studentenleven aan wouter is onze P en onze R Zoveel ervaring, hij is de expert Hij's vlot met een babbel, een grap of een zuipverhaal Alle schachten pakken we ... onder onze vleugels Maar als je denkt dat wouter alleen aan de bar hangt dan draait hij je een loer Want Wouter is een echte Mick Jagger op de dansvloer Met moves die bekend zijn op heel de waag In het kort, deze man heb je na 10 minuten al graag Kan met iedereen overweg en ik ben blij hem er weer bij te hebben. 

-Dixit Nina

Laura Van Herck
Meter

Gedaan met die anderhalve meter! Dit jaar doen we het met deze fantastische meter! Voor originele thema's groot of klein, moet je bij Laura zijn. Na 3 jaar in het praesidium zit Laura nog altijd vol enthousiasme en leuke ideeën. Wij zijn dan ook superblij dat zij zich ook dit jaar wil inzetten voor Fenrir!

-Dixit Toon

Caro De Paepe
Mentor

Deze gezellige dame weet van aanpakken. Vorig jaar heeft ze dit ook getoond als praeses tijdens het moeilijk corona jaar en nu gaat ze ons praesidium ondersteunen en proberen ons nog iets bij te leren als Mentor. Voor een leuke babbel op het terras of dansmoves te placeren op goed feestje moet je ook bij Caro zijn.

-Dixit Wouter